In April  extra events in het kader van leren en werken.

In April extra events in het kader van leren en werken.

Leerwerkloket Zeeland organiseert diverse events in April, ben jij er ook bij?

4 april van 13:00 tot 15:00 uur organiseren we een extra inloopspreekuur bij Orionis in Vlissingen. Tijdens het spreekuur nemen we onze bezoekers mee in de virtuele wereld van werk. Met onze VR brillen zorgen we voor een levensechte visueel ontmoeting met de meest kansrijkste banen in Zeeland. Deze vrije inloopspreekuur staat open voor iedereen.

10 april gaan we rust en ruimte creëren voor alle loopbaanvragen via wandelcoaching in Terneuzen.
Wil je ook ervaren hoe het is om op een andere manier met je loopbaan aan de slag te gaan? Ga mee op een van onze wandelingen. Door stappen te zetten kom je letterlijk in beweging!

We verzamelen op 10 april om 10:00 uur bij parkeerplaats restaurant de Kreek, Terneuzen. Aanmelding is hiervoor verplicht via: zeeland@leerwerkloket.nl.
Bij eerdere wandelingen kregen we onder andere deze reacties terug:
“Wat fijn om te weten dat je niet alleen bent”.
“Goed om te horen hoe anderen omgaan met keuzes”.
“Ideeën borrelen op”.
“Ik krijg weer energie om zaken op te pakken”.

13 april van 9:00 tot 15:00 uur sluiten we aan bij het jaarlijkse event “Kom jij het bij ons maken” op Schouwen-Duiveland. Dit initiatief is gericht op het enthousiasmeren van basisschoolleerlingen en hun ouders voor werken in de techniek. We gaan de handen in een slaan met onze partners Werk en Vakmanschap en Scalda om de leerlingen en hun ouders te woord te staan over al hun vragen over loopbanen binnen de technische sector. Tijdens dit event gaan de leerlingen ook daadwerkelijk langs de diverse werkgevers en bij elke stand krijgen ze een onderdeel waar ze uiteindelijk iets mee gaan maken.

Tot slot gaan onze spreekuren op de locaties van Orionis, de stadskantoren in Goes & Terneuzen en de Zeeuwse Bibliotheek gedurende de hele maand gewoon door. Je kan bij onze loopbaanadviseurs terecht voor informatie en advies over:
Loopbaanoriëntatie.
Leerwerktrajecten.
Branche opleidingen en BBL-opleidingen.
Financiële regelingen.
Informatie over arbeidsmarkt en opleidingen. Om- her- en bijscholing.
Taal op de werkvloer.
Competentietesten.

Een persoonlijke aanpak is onze standaardprocedure. Onze adviseurs weten hoe je leren en werken kunt combineren. Het Leerwerkloket vormt een brug tussen onderwijs, overheid, werkgever en werknemer. Wie je ook bent en wat je vraag ook is: wij zijn er voor jou! Neem vrijblijvend contact met ons op via: zeeland@leerwerkloket.nl.

600_afbeelding2.jpg

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website