Uitnodiging HR-kennissessie 6 juni 2024

Uitnodiging HR-kennissessie 6 juni 2024

Wil je jouw horizon verbreden en grenzen verleggen in je HR-strategie,
ook over de grens? Dan is onze derde HR-sessie een must-attend event voor jou!

Wat?
Nooit eerder werkten er 5 generaties samen op één werkvloer! Hoe ga je om met deze diversiteit en hoe zorg je ervoor dat ze zich allemaal verbonden voelen met jouw organisatie? Ontdek het geheim achter het binden van verschillende generaties tijdens onze inspirerende sessie "Kijken door de Generatiebril".
Maar dat is nog niet alles! We duiken ook dieper in de kunst van het schrijven van een vacature tekst die niet alleen opvalt, maar ook de juiste kandidaten aantrekt, zelfs over de grens!
Wij bieden je ook de kans om je netwerk te vergroten in de grensregio.

Voor wie? KMO/MKB, ondernemers en HR medewerkers.
Wanneer? Donderdag 6 juni a.s. van 17:00 tot 21:15 uur
Waar? Brouwerij The Musketeers, Reepstraat 208, Sint-Gillis-Waas, België.
Organisatie: Dit event wordt kosteloos aangeboden door de samenwerkende partners in de grensstreek: VDAB, UNIZO en UWV EURES.

Aanmelden: Tot uiterlijk 28 mei via GrensWerkt@uwv.nl. Voor vragen gelieve ons ook via dit e-mail adres te contacteren. Na aanmelding sturen wij een bevestiging van deelname en de inhoud van het programma toe.

Over ons:
Onze dienstverlening richt zich op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod alsook advisering op het gebied van grensarbeid. Meer informatie over de samenwerking tussen Nederland en Vlaanderen is te
vinden op www.GrensWerkt.eu

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website