Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Spreekuren Stadskantoor Terneuzen

300_logo_wsp.jpg300_logo_grensinfopunt.jpg

Spreekuren Stadskantoor Terneuzen

 

BBZ/GWO Spreekuur België-Nederland

Als u de grens over gaat om te wonen, werken, ondernemen of studeren in België of Nederland, krijgt u te maken met regels en verplichtingen in dat land. Maar het is niet altijd duidelijk wat dit voor u persoonlijk betekent. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over de gevolgen op het gebied van: Gezondheidszorg (vergoeding van medische kosten), kinderbijslag, uitkeringen bij werkloosheid, ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioen. Tevens kunt u terecht voor uw vragen over de belastingregels in Nederland (aangifte en compensatieregeling).

Bezoek hiervoor ons maandelijkse spreekuur in Terneuzen, dat wij samen organiseren met Belastingdienst Maastricht, Team Grensoverschrijdend Werken en ondernemen (GWO). Dit spreekuur vindt uitsluitend plaats op afspraak.

Het team GWO kan uitsluitend Nederlandse belastingvragen beantwoorden.
Voor het maken van een afspraak belt u 076-5485840 of vanuit België 0031-765485840. 

Voor Belgische belastingvragen kunt u terecht bij BELINTAX, bij de internationale afdeling van de belastingadministratie in België. Men is bereikbaar op het nummer 02-5763470 (als u belt vanuit België) of 0032-25763470 (als u belt vanuit Nederland) of per mail: belintax@minfin.fed.be

Spreekuur Grensinfopunt Terneuzen

Als (toekomstige) grensarbeider kunt u bij ons terecht voor algemene vragen en info op het gebied van sociale zekerheid en fiscaliteit. 

Heeft u een vraag, bekijk eerst onze website: www.grensinfopunt.nl.

Zijn er daarna nog steeds vragen dan helpen wij u graag verder op ons gratis spreekuur welke plaatsvindt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken op het nummer 0115-455399 of vanuit België 0031-115455399.  

Bezoekadres Terneuzen, Stadhuisplein 1. https://www.terneuzen.nl/Onze_Organisatie/Contact/Bezoek_ons