Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Online spreekuur Werken over de grens

Werken over de grens.... Dichterbij dan je denkt!

Zowel Vlaamse als Nederlandse werkgevers zoeken steeds vaker in de grensregio naar personeel. Werken in het buitenland is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en een nieuwecultuur te leren kennen. Dat kan ook al in uw eigen grensregio. Vanuit Nederland een baan zoeken in België vraagt wat extra inspanning. Waar zijn de vacatures te vinden, hoe solliciteer je en hoe zit dat met de wet- en regelgeving in het buurland? Is de cultuuranders? Moet ik mijn diploma laten erkennen/waarderen?

Ga online in gesprek met een EURES adviseur over werken over de grens ! Meld u aan via werkenoverdegrens@uwv.nl voor een persoonlijk online en (vrijblijvend) gesprek met een van onze EURES adviseurs om u te laten informeren over uw mogelijkheden en kansen op werk in België. Meer info leest u in de flyer.

Bovengenoemd spreekuur richt zich met name op de bemiddelingskansen. Voor informatie met betrekking tot wet- en regelgeving kunt u van dinsdag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 15:00 uur (op afspraak) terecht bij:

Grensinformatiepunt Scheldemond
Stadhuisplein 1
4531 GZ Terneuzen

Voor het inplannen van een afspraak, mail naar: info@grensinfopuntscheldemond.nl

 

Bijlage(n)