Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Training: Succesvol naar Werk over de Grens

Werken in het buitenland is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en een nieuwe cultuur te leren kennen. Dat kan ook al in uw eigen grensregio. Zowel Vlaamse als Nederlandse werkgevers zoeken steeds vaker in de grensregio naar personeel. Een baan zoeken in het buitenland vraagt wel wat extra inspanning.

Waar vind je bijvoorbeeld de vacatures en hoe solliciteer je in het buurland? Hoe zit dat met de wet- en regelgeving? Is de cultuur anders? Moet ik mijn diploma laten erkennen/waarderen?

Naar aanleiding van deze vragen biedt EURES-Scheldemond, het informatienetwerk (waarvan UWV en VDAB deel uit maken), een grensoverschrijdende sollicitatietraining aan. Zowel werkzoekenden uit België en Nederland zijn welkom. Deze sollicitatietraining vindt online plaats via MS Teams, gedurende 5 bijeenkomsten in mei.

Interesse? Zie de flyer en meld u aan via: werkenoverdegrens@uwv.nl Na aanmelding ontvangt u meer informatie.

Na de training nog vragen? Voor informatie met betrekking tot wet- en regelgeving kan u van dinsdag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 15:00 uur (op afspraak) terecht bij:

Grensinformatiepunt Scheldemond
Stadhuisplein 1
4531 GZ Terneuzen

Voor het inplannen van een afspraak, mail naar: info@grensinfopuntscheldemond.nl

Bijlage(n)