Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Spreekuren Bureau voor Belgische Zaken

Gaat u de grens over om er te wonen, te werken, te ondernemen of te studeren? Dan komt er heel wat op u af. Zeker ook op het gebied van sociale zekerheid. Met al uw vragen zoals over uw pensioen, kinderbijslag en medische zorg kunt u terecht bij Bureau voor Belgische Zaken (BBZ).

BBZ is al jarenlang de specialist op het gebied van sociale zekerheid tussen Nederland en België. BBZ is onderdeel van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en voert behalve voor de SVB ook taken uit voor het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) en voor het CAK.

Heeft u vragen over de sociale verzekeringen bij grensoverschrijding, kom dan naar één van de BBZ spreekuren in de grensstreek. De spreekuren zijn alleen op afspraak.

Spreekuur locatie Terneuzen uitsluitend op afspraak tussen 09:30 – 16:00 uur op:
5 april 2022
3 mei 2022
7 juni 2022

Locatie:
Stadskantoor, gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1

Voor meer info en het maken van een afspraak is BBZ bereikbaar op: Telefoon +31 (0)76 - 548 58 of per mail  bbz@svb.nl.

Spreekuur Grensinfopunt Terneuzen

Als (toekomstige) grensarbeider kunt u voor algemene vragen en info op het gebied van sociale zekerheid en fiscaliteit tevens terecht bij het Grensinfopunt Terneuzen.

Heeft u een vraag, bekijk eerst onze website: www.grensinfopunt.nl (website opent in een ander venster).

Zijn er daarna nog steeds vragen dan helpen wij u graag verder op ons gratis spreekuur welke plaatsvindt op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor het maken van een afspraak stuurt u een mail, voorzien van uw vraag en telefoonnummer naar info@wspzvl.nl. Vervolgens nemen wij contact met u op.

Bezoekadres Terneuzen, Stadhuisplein 1. https://www.terneuzen.nl/Onze_Organisatie/Contact/Bezoek_ons (website opent in een ander venster).

Bijlage(n)