Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Oproep tbv financiering kleinschalige,arbeidsmarkt bevorderende,grensoverschrijdende activiteit

Heb jij een wervend idee zodat scholen, bedrijven en/of besturen binnen de Euregio Scheldemond en het bredere Interreg Vlaanderen-Nederland gebied,elkaar beter leren kennen en samen gaan nadenken over werken rond één globale arbeidsmarkt? Neem met ons contact op en we bekijken samen met jou de financieringsopties binnen het LES Fonds!

Vanuit het Interreg-project ‘Lerende Euregio Scheldemond’ (LES) is er budget beschikbaar voor de financiering van “kleinschalige, arbeidsmarkt bevorderende, grensoverschrijdende activiteiten”.

Een paar maanden terug is het Interreg Vlaanderen-Nederland project ‘Lerende Euregio Scheldemond’ (kortweg LES) van start gegaan. Met dit project willen de betrokken projectpartners uit Vlaanderen en Nederland de wederzijdse opportuniteiten qua opleiding en tewerkstelling, vooral dan in de sectoren techniek en zorg, beter leren kennen.

Eén van de waardevolle LES projectonderdelen betreft de realisatie van een bescheiden LES Fonds voor acties: bedrijven, scholen en besturen uit het Interreg Vlaanderen-Nederland gebied in het algemeen, en uit de Euregio Scheldemond in het bijzonder, kunnen, -steeds over de grenzen heen-, met elkaar een kleinschalig uitwisselingsproject opzetten dat met LES middelen gefinancierd wordt, en dat kan bijdragen tot een verbeterde arbeidsmobiliteit.

Momenteel staat de 2de oproep voor dergelijke LES-acties open.

Interesse? Lees de bijlage en aanvragen kunnen ingediend worden t.e.m. 31 maart 2020 via

lerende_euregio@oost-vlaanderen.be

 

 

Bijlage(n)