Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Onbegrensde mogelijkheden op Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt

Onbegrensde mogelijkheden op Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt

Ben je benieuwd naar de onbegrensde mogelijkheden op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt? Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen ontwikkelde in samenwerking met HelloVideo, het netwerk van Rootzz en een aantal bedrijven 13 arbeidsmarktfilmpjes.

In de filmpjes vertellen jong professionals van verschillende organisaties over hun baan in Zeeuws-Vlaanderen en de studie die ze daarvoor hebben gevolgd. De filmpjes geven een mooi beeld van verschillende beroepen in de streek en worden gebruikt om de onbegrensde mogelijkheden van Zeeuws-Vlaanderen onder de aandacht te brengen bij jongeren.

Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen is het samenwerkingsverband van het bedrijfsleven, de onderwijs-, zorg- en recreatiesector, de woningcorporaties en de gemeenten in Zeeuws-Vlaanderen dat zich inzet om de regio grensoverschrijdend te promoten. In Zeeuws-Vlaanderen leef je op de grens, met het beste van twee werelden binnen handbereik. Zeeuws-Vlaanderen is het bourgondische leven, culinaire kwaliteiten, het landschap van linies en kreken, verscheidenheid, mensen die samen bouwen, ruimte en  kust. Dit in combinatie met een sterke, grensoverschrijdende arbeidsmarkt. De balans tussen wonen, werken en leven is in deze streek makkelijk te vinden. Veel woonplezier voor een goede prijs en zonder file naar je werk.

Samenwerking
De filmpjes zijn gemaakt door HelloVideo en zijn mede mogelijk gemaakt door de jong professionals die bij de volgende bedrijven werken: Emergis, Zorgzaam, Yara Sluiskil, North Sea Port, PureBlue Water, Hydrauvision, Dow Chemicals, De Pooter Personeelsdiensten, Unitron, Trinseo, Gemeente Terneuzen, Tragel en Noordzee Hotel&Spa.

150_onbegrensd.jpg