Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Website participerenloontzeeland.nl gelanceerd! Neem nu een kijjkje!


Participeren Loont Zeeland is een netwerk van betrokken werkgevers die hun bedrijven openstellen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Dit zijn de Ambassadeurs van het sociaal ondernemen: ze maken zich hard voor een inclusieve arbeidsmarkt en dragen dat ook uit. Participeren Loont bestaat inmiddels uit 22 van deze ambassadeurs. Samen dragen zij de opbrengsten van sociaal ondernemen uit en delen zij hun kennis, ervaringen en kandidaten met collega-werkgevers én overheidswerkgevers.
Dit zorgt voor nieuwe creatieve oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van het participatieproces. Benieuwd naar de oplossingen? Vraag het de ambassadeurs, als ervaringsdeskundigen zijn zij er om je verder te helpen. Doe mee! Participeren kun je leren en doe je samen!

Het ultieme doel is een inclusieve arbeidsmarkt in Zeeland waarin niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Iedereen doet mee! Dit doel van Participeren Loont sluit aan bij de ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties: Waardig werk voor iedereen!

Bezoek nu de website: www.participerenloontzeeland.nl