Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Kom naar de online Expertsessie!

Vind je overal informatie echter geen antwoord? Vanwege de vele belangstelling gaan we op 4 december a.s. voor de tweede keer de Expertsessie in het grensgebied Oost-Vlaanderen en Zeeland organiseren. De doelgroep is ook uitgebreid met de huidige populatie thuis werkende grensarbeiders en/of grensarbeiders waarvoor werken vooralsnog niet mogelijk is.

Ben je in gesprek met een werkgever over de grens omdat je overweegt om als grensarbeider (in België of Nederland) aan de slag te gaan? Of ben je recent gestart met een baan over de grens? Of heeft de Coronacrisis gevolgen voor jou als grensarbeider? Neem deel aan de Expertsessie en laat je informeren door verschillende experts op het gebied van grensarbeid.

Er zijn veel verschillende loketten die je van informatie voorzien echter tijdens de Expertsessie kan je in één dagdeel alle informatie krijgen die je nodig hebt als (toekomstig) grensarbeider. De experts die aanwezig zijn geven antwoord op vragen op het gebied van:

  • Fiscaliteit  door de Belastingdienst
  • Sociale Zekerheid door SVB/Bureau voor Belgische Zaken
  • Arbeidsrecht door de Vakbonden
  • Uitkeringszaken door UWV Bijzondere Zaken
  • Algemene advisering door VDAB en UWV Eures adviseurs

Aanmelden is verplicht en eenvoudig door een e-mail to sturen naar werkenoverdegrens@uwv.nl.

Na de verplichte aanmelding per mail ontvang je een bevestiging van jouw deelname aan een ochtend- of middagsessie. Heb je een voorkeur geef deze bij de aanmelding aan.

Wanneer?
4 december 2020 van 09:00 tot 16:30 uur.

Zijn er na het volgen van deze sessie nog vragen of schikt deze datum niet in de agenda, geen nood. Maak een afspraak met onze adviseur Roy van den Eeckhout van het Grensinfopunt in Terneuzen. Tijdens een één op één gesprek kan hij persoonlijke vragen beantwoorden. Dit gesprek kan telefonisch of fysiek op het Stadskantoor in Terneuzen plaatsvinden. Mail ons uw gegevens, voorzien van het telefoonnummer voor het maken van een afspraak, info@wspzvl.nl.

Bijlage(n)