Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Expertsessie 3 september

Werken over de grens? Neem deel aan de Expertsessie!

Vragen over grensarbeid?
Bent u in gesprek met een werkgever over de grens en overweegt u om binnenkort als grensarbeider (in België of Nederland) aan de slag te gaan? Of bent u recent gestart met een baan “over de grens”?
Of vraagt u zich af of de Coronacrisis gevolgen heeft voor u als grensarbeider? Neem dan deel aan de expertsessie en laat u informeren door verschillende experts op het gebied van grensarbeid.

Als u over de grens gaat werken krijgt u te maken met de wet- en regelgeving van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor u persoonlijk betekent. Wat moet u regelen, wat zijn de gevolgen? Er zijn veel verschillende loketten die u van informatie voorzien. Tijdens de expertsessie kunt u in één dag alle informatie krijgen die u nodig heeft als (toekomstig) grensarbeider.
EURES Scheldemond biedt u de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor uw persoonlijke situatie ten aanzien van:
- Fiscaliteit
- Sociale Zekerheid
- Arbeidsrecht
- Uitkeringszaken
- Overige belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden

Wanneer: Vrijdag 3 september 2021. U kunt deelnemen aan een ochtendsessie of middagsessie (maximaal 3 uur)
Locatie: FNV Vakbondshuis, Laan van België 31, 4701 CH Roosendaal

Aanmelden: Stuur een mail naar werkenoverdegrens U ontvangt zo spoedig mogelijk aanvullende informatie.

Coronamaatregelen: Om onze evenementen veilig en soepel te laten verlopen, houden wij ons aan de regels en adviezen van het RIVM en Rijksoverheid. Op de locatie doen we er alles aan om voldoende afstand te bewaren. We vragen u om de regels te volgen.
Zo houden we het voor iedereen veilig.

Bijlage(n)