Facebook LinkedIn E-mail Twitter

Stap aan boord voor een job in het havengebied North Sea Port

Stap jij in Terneuzen aan boord om tijdens een rondvaart de bedrijven in het havengebied North Sea Port te ontdekken? Interesse? Lees snel verder.

Ben je op zoek naar werk en wil je een job in North Sea Port? Wist je dat er in North Sea Port 525 bedrijven zijn die heel wat vacatures hebben.

Neem deel aan de Jobbeurs North Sea Port die WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen organiseert in samenwerking met Gemeente Terneuzen, VDAB, Stad Gent, North Sea Port en Provincie Oost-Vlaanderen en wie weet ontmoet je er je toekomstige werkgever.

Maak kennis met de haven in twee stappen:

1. Rondvaart op donderdag 2 juni (van 10:00 uur tot 12:30 uur)

Op donderdag 2 juni organiseren we een rondvaart in het North Sea Port havengebied. Stap op de boot en ontdek welke bedrijven hier zijn en welke jobs je hier kan doen. We starten de rondvaart in Terneuzen aan de Beurtvaartkade en eindigen in Gent. Vanuit Gent voorzien we bussen die je terug brengen naar Terneuzen.

2. Jobbeurs op donderdag 9 juni (van 13:00 uur tot 16:00 uur)

Maak kennis met 25 werkgevers en ga onmiddellijk op sollicitatiegesprek. Test je vaardigheden op enkele simulatoren zoals een kraan- en heftrucksimulator.

Deze jobbeurs vindt plaats in het Den Hannekesnest, Burggravenlaan 7, 9940 Evergem (België). Parkeren kan in de omliggende straten.

Inschrijven:
Stuur een mail naar Els Dupont op e.dupont@wspzvl.nl Na jouw inschrijving krijg je een bevestiging met de praktische afspraken.

Ontdek nu al op https://haventalent.eu (link opent op nieuwe pagina) wat North Sea Port te bieden heeft!

Extra informatie:
Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar Els Dupont op e.dupont@wspzvl.nl