Save the date: Het Zeeuwse Arbeidsmarktcongres

Save the date: Het Zeeuwse Arbeidsmarktcongres

Hoe blijf je als werkgever op koers in de structureel krappe Zeeuwse arbeidsmarkt? Zet je in op technologie? Kies je voor nieuwe wervingsmethoden of doelgroepen? En hoe kunnen we in Zeeland samen het optimum bereiken in deze schaarste?

Laat je inspireren tijdens Het Zeeuwse Arbeidsmarktcongres: een dag vol boeiende presentaties, workshops en discussies over de arbeidsmarkt in Zeeland. Met praktijkervaringen van andere ondernemers, inspirerende verhalen en concrete tips om je HR-strategie aan te scherpen.

Met zijn betoog 'de omgang met schaarste op de arbeidsmarkt' geeft sr. onderzoeker en arbeidssocioloog Fabian Dekker inzichten vanuit zijn praktijk. Inspirerende input voor een discussie met de zaal en het panel bestaande uit André van der Reest, Barbara Oomen en Léon Kalle. Maar liefst 7 workshops zorgen vervolgens voor verdieping naar jouw behoefte.

Zorg dat je erbij bent, en noteer 16 mei alvast in je agenda. Een uitnodiging met aanmeldlink en het definitieve programma volgt binnenkort.

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website