Sollicitatie trainingen in  bibliotheek Terneuzen

Sollicitatie trainingen in bibliotheek Terneuzen

In samenwerking met Aan de slag in Zeeland vinden in Mei op diverse data sollicitatietrainingen plaats in de bibliotheek Terneuzen voor iedereen die wil solliciteren en daarbij hulp zoekt.

 

 

 

Maak het verschil bij een sollicitatie Dat kan met deze training Je wilt het verschil maken bij een sollicitatie. Maar hoe doe je dat? Wat schrijf je in je sollicitatiebrief? Is je cv wel in orde? Hoe maak je de beste indruk in een sollicitatiegesprek? Kortom, hoe vergroot je jouw kans op een passende baan? Doe mee aan een training solliciteren!

Deze training geeft werkzoekenden een steuntje in de rug bij het vinden van werk.Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen werkt hiervoor samen met het Zeeuws Mobiliteitsteam. Je kunt immers ook in de bibliotheek terecht om je kennis op te frissen of bij te spijkeren. Mensen die jarenlang ervaring hebben in het geven van sollicitatietrainingen gaan met je aan de slag. In vier bijeenkomsten van elk twee uur krijg je handvatten om een brief te schrijven, je cv op te stellen en jezelf te presenteren. Omdat we met maximaal acht deelnemers werken, is er veel tijd om te oefenen.
Schrijf je meteen in, want vol=vol.

VOOR WIE: Iedereen die wil solliciteren en daarbij hulp zoekt
WAAR: Bibliotheek Terneuzen, Bellevue 1
WANNEER: 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei 2023
WAAROM: Om het verschil te maken bij een sollicitatie
AANMELDEN

 

 

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website