Banenmarkt Werken in Zeeland donderdag 20 juni Scheldetheater Terneuzen

Banenmarkt Werken in Zeeland donderdag 20 juni Scheldetheater Terneuzen

De 9e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' Zeeuws-Vlaanderen.
 
LMG organiseert, in samenwerking met het UWV, de ZeeuwseVacaturebank.nl en de gemeenten Terneuzen, Hulst, Sluis en WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen, de 9e editie van de Banenmarkt 'Werken in Zeeland' Zeeuws-Vlaanderen in Scheldetheater Terneuzen. Bezoekers kunnen in contact komen met 60 topwerkgevers uit de regio. 

Organisaties die interesse hebben in deelname kunnen zich aanmelden. Maximaal 60 organisaties kunnen deelnemen voor € 500,- met een aangeboden luxe pallet kraam.

Heeft jullie organisatie interesse in deelname op de Banenmarkt?
Steeds meer bedrijven en organisaties hebben moeite met het vinden van passend personeel. De Banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ is specifiek gericht op werving en carrièreontwikkeling.

Zo willen we in samenwerking met het UWV, de ZeeuwseVacaturebank.nl, de gemeenten Terneuzen, Hulst, Sluis en WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen, ondernemingen en non-profit organisaties samenbrengen met potentiële nieuwe werknemers, baanwisselaars of cursisten. 

Heeft jullie organisatie interesse in deelname op de Banenmarkt? Vraag hier eenvoudig een ruimte voor deelname aan.
Liever eerst nog persoonlijk contact? Erik Voerman staat u graag te woord! Je kan hem telefonisch bereiken op 0113-700 290 of via de mail: erik@lmg.nl

Plattegrond Banenmarkt

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website