GrensInfoPunt Scheldemond te Terneuzen

GrensInfoPunt Scheldemond te Terneuzen

Als je de grens over gaat om te wonen, werken, ondernemen of studeren in België of Nederland, krijg je te maken met regels en verplichtingen in dat land. Maar het is niet altijd duidelijk wat dit voor jouw persoonlijk betekent. Bij ons kun je terecht voor alle vragen over de gevolgen op het gebied van: Gezondheidszorg (vergoeding van medische kosten), kinderbijslag, uitkeringen bij werkloosheid, ziekte, arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioen. Tevens kunt je terecht voor vragen over de belastingregels in Nederland (aangifte en compensatieregeling).

300_logo_grensinfopunt.png

Voor Belgische belastingvragen kun je terecht bij BELINTAX, bij de internationale afdeling van de belastingadministratie in België. BELINTAX is bereikbaar op het nummer 02-5763470 (als je belt vanuit België) of 0032-25763470 (als je belt vanuit Nederland) of per mail: belintax@minfin.fed.be. 

Spreekuur GrensInfoPunt Scheldemond Terneuzen
Als (toekomstige) grensarbeider kun je bij ons terecht voor algemene vragen en info op het gebied van sociale zekerheid, arbeidsvoorwaarden en fiscaliteit. Heb je een vraag, bekijk eerst onze website. 
Zijn er daarna nog vragen dan helpen wij je graag verder op ons gratis spreekuur. Vul hiervoor het aanvraagformulier in.

Bezoekadres Terneuzen, Stadhuisplein 1 https://www.terneuzen.nl/Onze_Organisatie/Contact/Contact_en_openingstijden/Bezoekadres_Terneuzen

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website