Open Dag Scalda op 3 februari gaan we BBL plekken werven

Op vrijdag 3 februari 2023 van 16.00 tot 20.00 uur houdt Scalda haar Open Dag op diverse locaties. Graag nodigen we u uit aanwezig te zijn op onze Open Dag aan de Vlietstraat in Terneuzen.

Op deze Open Dag komen leerlingen van het Voortgezet Onderwijs, maar ook volwassenen die zich willen laten omscholen of gereed zijn voor de volgende stap in hun carrière. Wil iemand starten met een BBL-opleiding, dan is het van groot belang dat diegene een BBL-werkplek heeft. 

Omdat wij bij Scalda merken dat toekomstige studenten het moeilijk vinden om hun zoektocht naar een leerwerkplek te starten en de arbeidsmarktkrapte hierbij ook een rol speelt, willen we de handen ineenslaan. U bent op zoek naar nieuwe arbeidskrachten, wij zijn op zoek naar BBL-werkplekken, zodat ze aan de opleiding van hun keuze kunnen starten.

De leerlingen van het Voortgezet Onderwijs die een leerwerkplek zoeken worden op hun school voorbereid op de zoektocht naar een leerwerkplek. Samen met hun decanen en docenten Nederlands gaan ze aan de slag met een sollicitatiebrief en CV. Tijdens de Open Dag nemen ze de brief en hun CV mee, zodat ze die direct aan u kunnen meegeven. En wie weet is er een perfecte match!  

Bent u nog niet benaderd door de contactpersonen van Scalda om aanwezig te zijn op de Open Dag van Scalda en wilt u graag aanwezig zijn? Dan kunt u zich hieronder aanmelden voor de algemene bedrijvenmarkt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Marian Meijer - de Kunder, decaan bij Scalda, via mdekunder@scalda.nl

Na aanmelding ontvangt u van ons de laatste details. 

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website