Werkgeversdienstverlening

De werkgeversdienstverlening van het Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen is een ondersteunende service om werkgevers te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor hun vacatures. Bij ons kunnen werkgevers kosteloos vacatures plaatsen op onze gebruiksvriendelijke website www.wspzvl.nl. We staan klaar om werkgevers te begeleiden bij het invullen van deze vacatures door middel van diverse ondersteuningsmiddelen en -diensten.

Ons doel is om werkgevers te voorzien van de nodige tools en advies om het wervingsproces soepel te laten verlopen. Dit omvat niet alleen het plaatsen van vacatures, maar ook het bieden van expertise en begeleiding gedurende het hele proces. Of het nu gaat om het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten, het selecteren van geschikte kandidaten, of het voeren van gesprekken met potentiële werknemers, wij zijn er om werkgevers te ondersteunen en te adviseren.

Bovendien moedigen we werkgevers ook aan om direct contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de beste manieren om hun vacatures in te vullen. Dit kan variëren van het bespreken van specifieke vereisten voor een functie tot het verstrekken van aanvullende informatie over potentiële kandidaten. We zijn er om werkgevers te helpen bij elke stap van het proces, zodat ze de juiste persoon kunnen vinden voor hun team.

Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het vinden van leerwerkplekken voor studenten of kandidaten die op zoek zijn naar een leerwerktraject. Als u interesse hebt in het aanbieden van leerwerkplekken, kunt u ook bij ons terecht voor advies en begeleiding.

Kortom, of u nu op zoek bent naar kandidaten voor uw vacatures of leerwerkplekken wilt aanbieden, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste match. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen bij het invullen van uw vacatures of het aanbieden van leerwerkplekken.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@wspzvl.nl

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website