Grensinfopunt

GrensInfoPunt Scheldemond maakt onderdeel uit van een netwerk van verschillende grensinfopunten in Zeeland en Vlaanderen.

Wie kan hier terecht?
Iedereen die vragen, problemen heeft en/of informatie wil op het gebied van sociale zekerheid en fiscaliteit over grensarbeid.

Grensinfopunt Terneuzen bij het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen
Als (toekomstige) grensarbeider helpen we u graag verder als u algemene of specifieke vragen hebt op vlak van sociale verzekeringen, zorgverzekering, systeem pensioensverzekeringen, ziektekosten verzekering, loonbelasting, belastingen bij wonen in het buiteland en uiteraard helpen wij u verder met vragen over de familie zoals gezinstoeslagen, kinderbijslag, kind gebonden budgetten, toeslag onderhoud gehandicapt kind, sociale voorzieningen werk, sollicitatieprocedures, werkloosheid, cultuurverschillen op de werkvloer en over het onderwijs zoals schoolsystemen, diplomawaardering, beroepsopleiding en toelatingsvereisten.

Daarnaast kunt u ook beroep doen op de expertise van de adviseurs van het Bureau Belgische Zaken en Team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen voor specifieke dossierbehandeling bij vragen rond sociale zekerheid, fiscaliteit en familie.

Afspraak maken
Heeft u een vraag, bekijk dan eerst onze website: https://grenzinfo.eu/nl/.
Als u een afspraak wilt maken voor meer informatie stuur een e-mail naar info@grensinfopuntscheldemond.nl

logo Provincie Zeeland

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website