Grensinfopunt

GrensInfoPunt Scheldemond maakt onderdeel uit van een netwerk van verschillende grensinfopunten in Zeeland en Vlaanderen.

Wie kan hier terecht?
Iedereen die vragen, problemen heeft en/of informatie wenst op het gebied van sociale zekerheid, arbeidsvoorwaarden betreffende werken, ondernemen of studeren over de grens en fiscaliteit over grensarbeid.

Grensinfopunt Scheldemond bij het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen, Terneuzen
Als (toekomstige) grensarbeider helpen we je graag verder met algemene of specifieke vragen op vlak van sociale verzekeringen, zorgverzekering, systeem pensioensverzekeringen, ziektekosten verzekering, loonbelasting en belastingen bij wonen in het buiteland. Tevens helpen wij je verder met vragen over de familie zoals gezinstoeslagen, kinderbijslag, kind gebonden budgetten, toeslag onderhoud gehandicapt kind, sociale voorzieningen werk, sollicitatieprocedures, werkloosheid, cultuurverschillen op de werkvloer en over het onderwijs zoals schoolsystemen, diplomawaardering, beroepsopleiding en toelatingsvereisten.

Afspraak maken
Om gebruik te maken van onze diensten of een afspraak te maken, raden we je aan om eerst onze website te bezoeken.
Mocht het antwoord op de vraag daar niet te vinden zijn, of wens je een persoonlijk gesprek. Vul het aanvraagformulier in.

We staan klaar om je te helpen.
 
 
 
 
 
 

logo Provincie Zeeland

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website