Talent Incubator - North Sea Port Talent voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je al eens gedacht aan een job in het havengebied van North Sea Port? Een breed aanbod van werkgevers zoekt er gemotiveerde kandidaten voor tal van diverse functies. Misschien heb je weinig ervaring of denk je dat je niet het juiste diploma bezit? Dat hoeft jou niet tegen te houden in jouw zoektocht! Kijk maar naar Daan Schalck, die met een masterdiploma Geschiedenis op zak CEO van North Sea Port werd.

Dankzij dit project krijg je de kans de nodige 21e eeuwse vaardigheden te leren op de werkvloer, en zo de werkgever te overtuigen van jouw talent. Een interactief traject dat uitgewerkt wordt op maat van kandidaat en werkgever.

Ongeacht het type contract (werkplekleren of interim, (on)bepaalde duur contract) krijg je als kandidaat ook bijkomende externe begeleiding om extra vaardigheden te ontwikkelen. Gedurende de eerste 3 maanden ondersteunt een projectpartner zowel jou als kandidaat alsook de werkgever. De competentieversterking verloopt via individuele coachingsgesprekken of via workshops. Het traject werken we op maat van beide partijen uit.

Wie organiseert het?
VDAB stelt, als partner van het North Sea Port Talent project, jou graag de tweede editie van de Talent Incubator voor.

Voor wie wordt het georganiseerd?
Voor hoger opgeleide kandidaten (diploma hoger dan secundair onderwijs), ongeacht hun studierichting en ervaring, die openstaan om competentiegericht te solliciteren in hun zoektocht naar een nieuwe job.

Stappen in het traject:
Discovery day
5 december 2022 - 6 december 2022 - 8 december 2022

Je neemt op een van deze 3 momenten deel aan workshops waar je jouw sterkste 21e-eeuwse vaardigheden ontdekt en leert je in een pitch voor te stellen.

Speeddate:
15 december 2022

Tijdens de speeddate ontmoet je de werkgevers. We vertrekken vanuit een openstaande vacature van een werkgever.

Waar en wanneer?
maandag, 5 december 2022 09:00 17:00 Cecile Vereeckenstraat 2 Zwijnaarde

dinsdag, 6 december 2022 09:00 17:00 Cecile Vereeckenstraat 2 Zwijnaarde

donderdag, 8 december 2022 09:00 17:00 Cecile Vereeckenstraat 2 Zwijnaarde

donderdag, 15 december 2022 09:00 17:00 Cecile Vereeckenstraat 2 Zwijnaarde

Schrijf je in

+32 475/72.12.13

evy.bauwens@vdab.be

Schrijf je online in

Home

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website