Talent Incubator - North Sea Port Talent voor werkgevers

Heb je als werkgever een openstaande vacature voor een hoogopgeleide medewerker? En is voor de invulling van die vacature noch de studierichting noch de ervaring van belang?

We helpen je de vacatures voor hoogopgeleide medewerkers in en rond het North Sea Port havengebied in te vullen door het talent breder te zoeken. Door de focus te leggen op 21e eeuwse vaardigheden helpen we om jouw rekruteringsblik te verruimen.

Talent Incubator - North Sea Port Talent

Het diploma van de kandidaat bepaalt hun loopbaan niet. Kijk maar naar CEO Daan Schalck, die aan het hoofd staat van North Sea Port met een masterdiploma Geschiedenis op zak.

Wie organiseert het?
VDAB stelt, als partner binnen het Interreg North Sea Port Talent project, jouw bedrijf graag de 2de editie van de Talent Incubator voor.

Voor wie wordt het georganiseerd?
Vlaamse en Nederlandse werkgevers met vacatures voor hoogopgeleide kandidaten van alle leeftijden met alle interessevelden, uit Vlaanderen en Nederland. Werkgevers die voor de invulling van hun vacatures vertrekken vanuit competentiegericht rekruteren.

Speeddate: 15 december 2022

Tijdens de speeddate stellen de werkgevers en de kandidaten zich aan elkaar voor. Hierbij vertrekken we vanuit een openstaande vacature van een werkgever en wordt een match gemaakt met een potentiële kandidaat.

Ondersteuning:
Ongeacht het type contract (werkplekleren of interim, (on)bepaalde duur contract) krijgt de kandidaat ook bijkomende externe begeleiding om extra vaardigheden te ontwikkelen. Gedurende de eerste 3 maanden ondersteunt de projectpartner zowel de werkgever alsook de werkzoekende. Voor de werkzoekende verloopt de competentieversterking in de vorm van individuele coachingsgesprekken of via workshops. Het traject werken we op maat van beide partijen uit.

Waar en wanneer?
donderdag, 15 december 2022 09:00 17:00 Cecile Vereeckenstraat 2 Zwijnaarde

Schrijf je in per mail:

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website