Seasonal Work in de Zeeuwse Hospitality sector

Seasonal Work in de Zeeuwse Hospitality sector

UWV-EURES biedt werkgevers in de Hospitality sector in Zeeland een interessante mogelijkheid om aan deskundig (horeca) personeel te komen

UWV-EURES biedt werkgevers in de Hospitality sector in Zeeland een interessante mogelijkheid om aan deskundig (horeca) personeel te komen.

Ons initiatief is gericht op het werven van (tijdelijk) personeel uit Europa, specifiek voor het zomerseizoen 2023. Het betreft met name vacatures in de keuken, bediening,receptie en housekeeping/schoonmaak.

Hiervoor komen we graag in contact met werkgevers met vacatures die openstaan voor personeel uit Europa. Voor EURES is het van groot belang dat werkgevers kunnen voldoen aan de eisen ten aanzien van Fair Mobility. Zij dienen o.a. contracten aan te bieden voor tenminste 3 maanden, gelijke beloning en arbeidsvoorwaarden conform CAO c.q. Nederlandse wetgeving.
Omdat het Seasonal Work betreft kan ook worden gerekruteerd voor de zomermaanden juli en augustus. Daarnaast kan de werkgever
huisvesting bieden.
Deelnemende werkgevers en hun vacatures worden actief gepromoot in ons Europese netwerk, bestaande uit zo’n 1200 EURES-adviseurs in 31 EU landen in de Europese Economische Ruimte (EER).
Kandidaten worden door UWV-EURES gescreend op motivatie en relevantie en vervolgens aangeboden bij deelnemende werkgevers. Wij verwachten van deelnemende werkgevers een actieve houding ten aanzien van het opvolgen van voorgestelde kandidaten.
Werkgevers met interesse in dit project kunnen zich melden via hospitalityNL@uwv.nl.Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

EURES is het internationale netwerk dat beoogt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen op de Europese arbeidsmarkt. UWV werkt als lid van dit netwerk intensief samen met organisaties uit 31 andere landen om meer mensen in Europa gemakkelijker aan het werk te helpen. Het menselijke netwerk bestaat uit meer dan 1000 EURES- adviseurs die dagelijks in contact staan met werkzoekenden en werkgevers in Europa.

600_flyer_werkgevers.jpg

 

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website