Dienstverlening SBB tijdens de Coronacrisis

Het zijn uitzonderlijke tijden, zowel voor het onderwijs als het bedrijfsleven, ook voor de dienstverlening van SBB heeft de corona crisis uiteraard gevolgen.

De aangepaste dienstverlening van SBB richting leerbedrijven wordt gedeeld via de website https://www.s-bb.nl/nieuws/aanpassing-dienstverlening-sbb-tot-1-juni. Hierin wordt aangegeven dat, mocht de student een vervangende stageplek of leerbaan zoeken, de school of student zich bij het SBB kan melden. De adviseur kijkt samen met de school of een vervangende stageplaats of leerbaan beschikbaar is.  

Bij vragen kunnen scholen of leerbedrijven mailen naar info@s-bb.nl. De Servicedesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur op 088-338 00 00. Er kan ook contact opgenomen worden via het contactformulier.

Vanuit de MBO Raad is een FAQ Corona beschikbaar die voortdurend wordt geactualiseerd. Het SBB regioteam staat klaar bij alle overige vragen. Zijn er zaken rondom BPV enz. waar u tegenaan loopt en waar de FAQ geen antwoord op geeft? Geef het door aan het SBB.

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website