Stageplaatsen gezocht voor studenten handhaver toezicht en veiligheid

Studenten voor de opleiding handhaver toezicht en veiligheid hebben op dit moment moeite om een stageplaats te vinden. Zonder stage haalt een student geen diploma. Zonder diploma wordt de student geen gekwalificeerde werknemer en dus geen nieuwe handhaver. Gemeenten en andere overheidsinstellingen hebben goed geschoolde BOA’s en handhavers hard nodig. Nu en in de toekomst.

Uw organisatie heeft als leerbedrijf wellicht mogelijkheden voor deze studenten.

Bent u al erkend voor deze opleiding, maar leidt u niet op? Dan doen wij mede namens alle MBO-scholen een dringend beroep op uw betrokkenheid bij deze studenten. Bent u bereid om een student een stageplaats of leerbaan aan te bieden, klik dan hier om de mogelijkheden aan te geven. Ook als u dit niet wilt, kunt u dat via het formulier aangeven.

Let op! De link is 14 dagen geldig.

Is uw organisatie nog niet erkend voor deze opleiding en heeft u wel BOA’s in dienst? Ga naar de pagina Leerbedrijf worden en vraag (kosteloos) een erkenning aan.
Kunnen wij u helpen bij uw aanvraag stuur dan een bericht aan de Servicedesk van SBB. Bekijk via de link voorwaarden-voor-erkenning voor de precieze voorwaarden en eventuele sectorale aanvullingen het reglement erkenning leerbedrijven SBB. Uw adviseur praktijkleren die de erkenningsaanvraag beoordeelt denkt graag met u mee over mogelijkheden om de student een goede praktijkopleiding te bieden.

Wilt u meer weten of met onze adviseur van gedachten wisselen over andere stagemogelijkheden binnen uw organisatie stuur dan een mail naar m.vanpoelvoorde@s-bb.nl. Een van onze adviseurs praktijkleren zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Met een student haalt u nu de toekomst in huis!

Alvast hartelijk dank voor uw moeite en hopelijk lukt het ons gezamenlijk om alle stagiaires een plaats te geven!

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website