Studiekeuze jongeren in de Euregio Scheldemond

Met het LES project leggen we nooit zo de nadruk op de verschillen tussen Vlaanderen en Zeeland. We kijken liever naar het totale gebied: wat kunnen we van elkaar leren en op welke manieren kunnen we nog meer samenwerken.  

Maar voor een onderzoek naar het studiekeuzeproces bij jongeren van 14-18 jaar in de Euregio Scheldemond zijn toch twee aparte enquêtes opgesteld, omdat de terminologie van Zeeland en van Vlaanderen lastig te combineren was.  

Help je ons mee om meer inzicht te krijgen in de studiekeuze van jongeren in de Euregio Scheldemond? Deelnemende jongeren maken kans op duo cinematickets.  

Voor Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen:
Ken je jongeren die in het 3de tot 7de middelbaar les volgen? Wil je deze enquête aan hen voorleggen?

Voor Zeeland:
Ken je jongeren in het voortgezet onderwijs (vanaf 3e leerjaar) en MBO-studenten tot 18 jaar? Wil je deze enquête aan hen voorleggen?

Euregio ScheldemondHogeschool West-Vlaanderen - Vlaamse Autonome HogeschoolOdiseeProvincie Oost-VlaanderenScaldaSyntra WestSYNTRA Midden-VlaanderenUNIZO, UNIZO Oost-Vlaanderen , UNIZO West-Vlaanderen, UZ GentOnderwijscentrum GentHuis van het Leren West-Vlaanderen, vzw, WerkServicePunt Zeeuws-VlaanderenTUA West

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website