Uitnodiging: Lets Do It samen werken aan oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt.

Uitnodiging: Lets Do It samen werken aan oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt.

Uitnodiging: "LE(t)’S Do It" samen werken aan oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt.

Zit je met je handen in het haar omdat je de juiste werknemers niet kan vinden? Een tekort aan personeel? Heb je ook genoeg van alleen praten en klagen over de problemen op de arbeidsmarkt? Wil je samen met anderen aan de slag om tot duurzame oplossingen te komen?

Herken je je hierin? Doe dan mee aan 1 of meerdere van onze LE(t)’S Do It workshops.

In 3 online workshops worden telkens 2 voorbeelden van innovatieve oplossingen voor de krapte op de arbeidsmarkt toegelicht door de initiatiefnemers uit het werkveld. De voorbeelden komen uit verschillende sectoren, en uit zowel Zeeland als Vlaanderen. Ze bieden aanleiding om samen out of the box na te denken over potentiële oplossingen.

Een moeiteloze quick fix voor je personeelstekort is er niet. LE(t)’S Do It staat voor samen bouwen aan duurzame oplossingen. Kom tijdens de online sessies in een kleine groep brainstormen over oplossingen die we samen in gang kunnen zetten.

Wanneer?

De sessies gaan online door, telkens van 10u tot 12:30 op:

  • Donderdag 10 maart
  • Vrijdag 11 maart
  • Dinsdag 15 maart

Op donderdag 19 mei volgt er van 9:30 tot 13:30 een fysieke vervolgbijeenkomst met deelnemers van de 3 sessies, om verdere stappen te zetten. Eerdere (online) bijeenkomsten voor verdere kennismaking en vervolg-stappen zijn natuurlijk ook mogelijk. We bouwen een netwerk op van mensen die met elkaar de schouders willen zetten onder het realiseren van nieuwe oplossingen.

Alle info over de workshops en inschrijven vind je ook terug op de LES website (link opent in een nieuw venster)

"Deze sessies worden mede mogelijk gemaakt door Interreg Vlaanderen - Nederland, Eurregio Scheldemond

Slijptol
Terug naar de bovenkant van de website